Întreținere și garanție

CUM SA ÎNGRIJIȚI PRODUSELE DIN PIELE

PĂSTRARE: Produsele din piele sunt sensibile la umiditate, variații extreme de temperatură, lumina directă a soarelui, praf etc. Prin urmare, folosiți ambalajul original, o cutie sau pur și simplu un sertar pentru a păstra produsul în siguranță atunci când nu îl purtați. Nu îndoiți produsul și nu așezați obiecte grele peste el, deoarece acesta se poate deteriora.

CURĂȚARE ȘI ÎNGRIJIRE: Acest lucru trebuie făcut în mod regulat, cu o cârpă curată și uscată. Produsele din năbuc sau piele întoarsă pot fi curățate cu o perie moale. Puteți utiliza produse special fabricate pentru curățarea sau îngrijirea pielii, dar mai întâi testați-le pe o suprafață mică, mai puțin vizibilă, pentru a vă asigura că sunt compatibile cu produsul dumneavoastră din piele. Aveți grijă la cusături, deoarece acestea își pot schimba culoarea în funcție de produsele de curățare pe care le utilizați.

UTILIZARE: Produsele din piele trebuie tratate întotdeauna cu grijă, prin urmare nu le expuneți la umiditate crescută, ploaie, zăpadă, praf, lumina directă a soarelui sau alți factori care le pot deteriora.

Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.